? مواد لازم براي سي قطعه:
15 عدد سيبزميني نسبتاً ريز تازه
160 گرم پنير پيتزا
5 ورق ژامبون گوشت
1 قاشق غذاخوري نعناي خرد شده
2 قاشق غذاخوي آرد سوخاري
نمک به مقدار لازم
? طرز تهيه:
سيبزمينيها را خوب شسته و بپزيد. بهطوري که پوست آنها ترک نخورد. ژامبونها را بسيار ريز کرده و در تابه تفت دهيد و بگذاريد خنک شود. سيبزمينيها را از وسط دو نيم کرده و داخل آنها را با قاشقک گرد درآوريد، بهطوري که فقط پوست و يک لايه? نازک از سيبزميني باقي بماند.
سيبزمينيها را طوري روي سينيفر چرب کرده بچينيد که ثابت بمانند. سيبزمينيهاي اضافي را با ژامبون و نعنا آرد سوخاري، پنير و نمک مخلوط کرده و آنها را داخل سيبزمينيهاي خالي شده بريزيد و با کمي پنير پيتزا روي آن را بپوشانيد و به مدت 15 دقيقه در فر بگذاريد تا پنير روي سيبزمينيها آب شود.
منبع: www.vista.ir /ن