مواد لازم:
بادمجان ريز قلمي 10 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پياز متوسط 1 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
سير 1 بوته
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا بادمجانها را پوست کنده و يک برش به قطر 1 سانت از ابتدا تا انتها مي دهيم و در روغن سرخ مي کنيم گوشت را به همراه يک پياز و 1قاشق رب گوجه و نمک و فلفل به صورت مايه ماکاروني در آورده و سيرها را پوست کنده و رنده کرده به مواد گوشتي اضافه مي کنيم . در ظرف مناسبي بادمجانها را يکي يکي قرار داده و از مايه گوشتي يک قاشق درون شکم بادمجانها را پر ميکنيم تا همه بادمجانها تمام شود .
يک ليوان آب را با يک قاشق رب گوجه مخلوط کرده و درون ظرف مي ريزيم تا بادمجانها پخته و غذاي ما جا بيافتد .اگر خواستيم درون فر بگذاريم کمي پنير پيتزا را روي بادمجانها رنده کرده و سير را حذف مي کنيم و مقدار سس آن را هم نصف کرده درون فر قرار ميدهيم به مدت 20 دقيقه تا پنير آب شود .
منبع: آشپز ايراني