|
نکاتي در مورد ظروف بلوري
-(5 Body)
|
نکاتي در مورد ظروف بلوري
Visitor
456
Category:
دنياي فن آوري
تميز كردن ظروف بلوري براي آنكه آنها را از خطر شكستن در آمان نگه داريد هيچگاه از قسمت انتها داخل آب داغ نگذاريد، بلكه از قسمت پهلو در آب فرو بريد و براي تميز كردن كريستال از يك قسمت سركه و سه قسمت آب گرم استفاده كنيد . براي از بين بردن آثار خراش ظروف بلورين براي از بين بردن آثار خراش ظروف بلورين از خمير دندان استفاده كنيد كه صيقل هم مي دهد . جدا كردن دو ليوان به هم چسبيده ليوان بالائي را از آب سرد پر كرده و پائيني را در آب داغ فرو بريد. مرمت لبه ليوان بريدگي يا ناصافي كوچك در لبه يك ليوان را ميتوان با سمباده صاف كرد.
|
|
|