جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فيله بادام
-(0 Body) 
فيله بادام
Visitor 646
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

خلال بادام به ميزان لازم
فيله مرغ 3 تکه
خلال پسته به ميزان لازم
شويد و جعفري ساطوري شده
فلفل دلمه اي رنگي حلقه اي شده
پياز
کدو
خامه
نمک، فلفل قرمز و زعفران

طرز تهيه:

فيله بادام داخل خمير بنيه زده شده است.
داخل ظرفي 1 ليوان دلستر ميريزيم حدود 1 ليوان آرد را که الک کرده ايم کم کم اضافه ميکنيم و با همزن دستي هم ميزنيم طوري که خمير نشود و حالت سس رقيق به دست آيد. آب زعفران را به مواد اضافه ميکنيم بقيه آرد را هم اضافه ميکنيم. اگر بخواهيد زودتر آماده شود ميتوانيد کمي هم بکينگ پودر اضافه کنيد. اين مايع خمير بايد از ماست کمي شل تر باشد.
فيله مرغ را با استيک کوب ميکوبيم تا نازک تر و پهن تر شود جعفري و شويد خرد شده را روي فيله ميريزيم و مقدار کمي خامه روي آن ميريزيم.
کساني که رژيم دارند ميتوانند به جاي خامه از کچاب يا مقداري سس خردل استفاده کنند اما سس خردل اگر زياد باشد مزه تندي به غذا ميدهد پس مقدار آن بايد کمتر استفاده شود.
خلال بادام و پسته را روي مواد ميريزيم و روي ميکنيم بعد داخل آرد غلت ميدهيم بعد داخل مايع خمير بنيه که تهيه کرده ايم غلت ميدهيم تا کاملاً آغشته شود و بعد داخل روغني که کاملاً داغ شده به صورت شناور مي اندازيم.
پياز و فلفل دلمه اي و کدو را به صورت حلقه برش زده ايم و مقدار کمي نمک و فلفل اضافه کرده ايم.
پياز، فلفل دلمه اي رنگي و کدو را هم به خمير بنيه آغشته ميکنيم و کنار فيله ها سرخ ميکنيم. اين سس يا خمير بنيه اشتها آور است.
مواد را داخل روغن برميگردانيم تا کاملاً سرخ شود.
براي تزئين از ذرت، سبزيجات پخته، قارچ آب پز، ليمو ترش و پياز حلقه شده خام استفاده کرديم.
بعد از اينکه مواد را از روغن در آورديم ميتوانيم داخل صافي که دستمال کاغذي درون آن است بگذاريم تا روغن اضافه آن گرفته شود.
اين غذا با سس تارتار سرو ميشود.
براي تهيه سس تارتار، مايونز، خامه، پياز رنده شده، هويج رنده شده، خيارشور و سبزيجات معطر و مقدار کمي ليموي تازه را با هم مخلوط ميکنيم.
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image