|
بيسكويت جوي نارگيلي
-(1 Body)
|
بيسكويت جوي نارگيلي
Visitor
634
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: يك پيمانه آرد سفيد ،يك پيمانه جوي پرك ،سه چهارم پيمانه پودر نارگيل،سه چهارم پيمانه پودر قند،125 گرم كره،يك قاشق سوپخوري عسل،51 قاشق چايخوري جوش شيرين ،2 قاشق سوپخوري آب جوش. طرز تهيه: فر را با حرارت 150 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. سيني فر را با كمي روغن يا كره چرب كنيد. آرد، جوي پرك و پودر نارگيل را با پودر قند در ظرف گودي مخلوط كنيد.كره و عسل را در ظرف كوچكي مخلوط كرده و بر روي حرارت تند اجاق گاز قرار دهيد و هم بزنيد تا ذوب شوند. جوش شيرين و آب جوش را مخلوط كنيد و آن را به عسل و كره بيفزاييد، اين مخلوط را به ظرف حاوي آرد و پودرنارگيل اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط شوند.هر يك قاشق سوپخوري از خمير حاصل را در دست ابتدا به صورت يك گلوله و سپس به صورت دايره اي تخت درآوريد و در سيني با فاصله 6سانتي متر از يكديگر بچينيد. شيريني ها را حدود 15 الي 20 دقيقه در فر بپزيد تا طلايي رنگ شوند. سپس از فر خارج كرده بگذاريد حدود 2 دقيقه بماند، بعد از سيني جدا كرده و بر روي شبكه سيمي سرو كنيد.
|
|
|