مواد لازم:
سيب زميني حلقه شده:2 عدد
بادمجان حلقه شده: 2 عدد
کدو سبز حلقه شده:2 عدد
هويج حلقه شده:2عدد
پياز حلقه شده: 1عدد
سينه مرغ آبپز شده: 1عدد
عصاره مرغ مگي:1عدد
خامه:1ليوان
پنير پيتزا رنده شده:1ليوان
طرز تهيه:
1-سيب زميني، بادمجان، کدو سبز و هويج را هر کدام به صورت جدا در روغن سرخ کنيد.
2-پياز حلقه شده را در ماهيتابه همراه با کمي روغن سرخ کنيد سپس عصاره مرغ مگي را به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا ذوب شده و با پياز مخلوط شود. مرغ آبپزشده را به پيازاضافه کرده کمي تفت دهيد.
3-سبزيجات سرخ شده را در ظرف پيرکسي ريخته مخلوط مرغ را روي آن بريزيد.
4-1/4ليوان آب جوش روي مواد بريزيد.
5-خامه و پنير را در مخلوط کن ريخته با هم مخلوط کنيد سپس مخلوط را روي مواد بريزيد.
6-ظرف را به مدت 15 الي 20 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد.
7-اين غذا را به صورت گرم سرو کنيد.
منبع: نشريه خانه و خانواده شماره 170
/س