جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قوانين اتوكشى
-(0 Body) 
قوانين اتوكشى
Visitor 387
Category: دنياي فن آوري
اتو كردن نيز مانند هر كار ديگرى داراى قوانين و نكاتى است كه با رعايت آنها هم كار سريع تر انجام خواهد شد و هم نتيجه بهترى حاصل مى شود. توصيه هاى زير نيز در همين راستا ارائه شده اند:
- پيش از انجام اتوكشى، ابتدا به علائم بين المللى واقع بر روى برچسب متصل به لباس مراجعه كرده و با توجه به آن، لباس موردنظر را اتو كنيد. به طور كلى چهار نماد بين المللى براى نحوه اتوكشى وجود دارد كه در كنار بقيه علائم بر روى برچسب كليه لباس هاى با دوخت استاندارد ديده مى شوند. اين علائم در قالب طراحى نمادين از يك اتو است كه با توجه به تعداد نقاط مشكى قرار گرفته در داخل آن، مفهوم خاصى را ايجاد مى كند.
1- طرح اتو با سه نقطه مشكى در داخل آن به معناى كاربرد اتوى داغ با درجه حرارت 410 درجه فارنهايت يا 210 درجه سانتيگراد است.
2- طرح اتو با دو نقطه مشكى در داخل آن كاربرد اتوى گرم با درجه حرارت 320 درجه فارنهايت يا 160 درجه سانتيگراد را نشان مى دهد.
3- طرح اتو با يك نقطه مشكى، اشاره به كاربرد اتوى سرد با حرارت 248 درجه فارنهايت يا 120 درجه سانتيگراد دارد.
4- چهارمين نماد نيز طراحى يك اتو با دو خط ضربدر مشكى بر روى آن است كه با وجود چنين نمادى بر روى برچسب، اتو كشيدن آن لباس ممنوع است.
توضيح: البته بر روى اغلب اتوها، علاوه بر نقاط موجود در داخل نماد اتو، نام جنس پارچه نيز وجود دارد.
1- ميز اتوى مورد استفاده تان را در ارتفاعى تنظيم كنيد كه با قد شما متناسب باشد.
2- با لايه اى از ورق فويل آلومينيوم، سطح روى ميز اتو را به صورت صاف و با دقت بپوشانيد. فويل گرما را به خود جذب كرده و در نتيجه هنگام اتوكشى گرما از قسمت زير لباس نيز به آن منتقل مى شود. به اين ترتيب اتوكشى با سرعت بيشتر و نتيجه بهترى انجام مى پذيرد. البته پوشش سطح فويل شده زيراتويى با پارچه اى ضخيم از جنس كتان و يا كاربرد روكش مخصوص ميز اتو ضرورى است. به طور كلى از آنجا كه در اثر اتوكشى مداوم پوشش ثابت پارچه اى ميز اتو كثيف و لكه دار مى شود، كاربرد روكش هاى پارچه اى مخصوص الزامى است. با اين كار شما مى توانيد در هنگام لزوم آن را بيرون آورده و جداگانه بشوييد.
3- همواره مخزن آب اتوى بخارتان را پس از پايان اتوكشى خالى كنيد. باقى ماندن آب درون آن سبب ايجاد رسوباتى مى شود كه در نهايت سوراخ هاى بخار را مسدود مى كند. در چنين شرايطى قسمت آب اتو را با نيمى آب و نيمى سركه سفيد پر كرده و مدت 2 الى 3 دقيقه اتو را روشن نگه داريد سپس آن را خاموش كرده و براى مدت يك ساعت صبر كنيد تا خنك شود و رسوبات كاملاً خيس بخورند سپس محفظه آب را خالى كرده و دوباره با آب سرد پر كنيد. حال اتو را روشن كرده و با زدن دكمه بخار، بخارات را از سوراخ ها خارج سازيد. در صورتى كه اتوى بخار شما فاقد دكمه مخصوص بخار بود، كافى است آن را در حالت روشن به صورت افقى بر روى ميله هاى ميز اتو قرار دهيد تا بخارات به همراه آثار باقى مانده از سركه به طور كامل خارج شوند. براى اطمينان بيشتر پس از مرحله تميز كردن و رسوب زدايى با سركه، ابتدا از اتو براى اتو كردن ملافه و يا پارچه اى كهنه استفاده كنيد.
4- معمولاً بر روى كف استيل اتوها، لكه هاى قهوه اى رنگى ايجاد مى شوند كه باقى ماندن آنها، سبب انتقال اين لكه ها بر روى لباس مى شود لذا مى بايست آنها را با روشى تميز كرد كه به اتو صدمه وارد نشود. براى اين منظور چند راهكار وجود دارد. اول آنكه كف استيل اتو را با اسكاچى نرم كه به سركه سفيد و يا الكل آغشته است، تميز كنيد.
دوم آنكه مقدارى خميردندان را بر روى پارچه اى ماليده و سطح روى لكه را پوشش دهيد. مدتى صبر كنيد تا لايه خميردندان خشك شود سپس با يك پارچه نرم آن را پاك كنيد.
روش سوم كاربرد خمير حاصل از تركيب جوش شيرين و آب به جاى خميردندان است. بقيه مراحل را نيز مانند همان انجام دهيد.
5- براى جلوگيرى از برق افتادگى بر روى لباس هاى به خصوص تيره رنگ و از جنس هاى نخى، ابريشمى، رايون و مانند اينها دو راه وجود دارد: 1- لباس را از قسمت داخلى اتوكشى كنيد. 2- از تكه پارچه اى نخى و نمدار استفاده كنيد به اين ترتيب كه هنگامى كه از صاف قرار گرفتن لباس بر روى ميز اتو مطمئن شديد، تكه پارچه نم دار را بر روى آن پهن كرده و اتوكشى را بر روى سطح آن پارچه انجام دهيد. حال اگر باز هم مشكل برق افتادگى به خصوص بر روى درزها با تمام اين تمهيدات ايجاد شد تكه پارچه اى را خيس كرده و بر روى سطح برق افتاده بماليد در ضمن بقيه قسمت هاى لباس را با كمك پارچه اى ضخيم تر اتو كنيد.
6- اگر بى دقتى شما سبب ايجاد سوختگى جزيى بر روى لباس شد، به سرعت آن را در آب سرد فرو برده و چند ساعت بخيسانيد. يا اينكه با پارچه اى ضخيم و زبر كه به آب سرد آغشته شده باشد، روى لكه را به آرامى بماليد. برخى ها كاربرد آب اكسيژنه را به جاى آب پيشنهاد مى كنند و بعضى از قديمى ترها نيز معتقدند هنگام ايجاد لكه زرد حاصل از سوختگى به خصوص روى پارچه هاى كتانى، پيازى را به دو نيم كرده و نيمه آن را بر روى لكه مالش دهيد سپس آن را در آب سرد خيس كرده و به اين ترتيب لكه را از بين ببريد.
7- هنگام اتوكشى مراقب مواد پلاستيكى به كار رفته بر روى لباس مانند دكمه ها، زيپ ها و همچنين زينت هايى مانند پولك، منجوق و غيره باشيد زيرا احتمال آب شدن آنها وجود دارد، لذا براى اطمينان بيشتر، لباس هاى كار شده با اين قبيل زيورآلات را از پشت اتوكشى كنيد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image