مواد لازم(براي 4 نفر):
بادمجان 1 کيلو
کشک 150 گرم
روغن زيتون يا مايع 4قاشق غذاخوري
نعناع به ميزان لازم
سير 5 حبه
پياز 1 عدد
طرز تهيه:
پياز و سير را در مقدار کمي روغن سرخ ميکنيم مقداري زردچوبه و اگر مايل بوديم فلفل هم به مواد اضافه ميکنيم (چون کشک خودش نمک دارد به همين دليل نمک به غذا اضافه نميکنيم) پياز و سير نبايد زياد سرخ شود فقط يکي دو تفت ميدهيم بادمجان را که قبلاً کبابي کرده ايم به مواد اضافه ميکينم و 1 استکان آب ميريزيم 2 قاشق ديگر روغن داشتيم روي حرارت ميگذاريم تا داغ شود و نعناع را داخل آن ميريزيم در حين اين کار بادمجان را تفت ميدهيم و در ظرف را ميگذاريم تا بادمجانها کمي بپزند و بعد کشک را اضافه ميکنيم ميتوانيم داخل نعناع هم کمي زردچوبه اضافه ميکنيم غذا را در ظرف مورد نظر ميريزيم نعناع را روي آن ميريزيم اگر خواستيم ميتوانيم از گردو هم استفاده کنيم.
منبع: آشپز ايراني