مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
کنسرو ذرت 1 قوطي
آرد 50 گرم معادل 2 قاشق سوپخوري بزرگ
روغن به ميزان لازم براي سرخ کردن
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا ميکنيم و زرده را با همزن برقي کامل ميزنيم تا کرم رنگ شود نمک و فلفل را به آن اضافه ميکنيم و دوباره هم ميزنيم وقتي زرده کمي غليظ و کرم رنگ شد کافي است.
سفيده را در ظرف ديگري هم ميزنيم در ظرفي که سفيده را هم ميزنيم نبايد ذره اي چربي يا آب باشد و ذره اي هم نبايد از زرده قاطي سفيده شده باشد.
آرد را داخل زرده ميريزيم و کامل مخلوط ميکنيم مقداري نمک اضافه ميکنيم بعد ذرت را هم به اين مواد اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم.
مواد را به سفيده اضافه کرده و به آرامي مخلوط ميکنيم.
ميتوان به جاي ذرت از نخودفرنگي پخته شده هم استفاده کرد يا از هر دو استفاده کرد تا حالت دو رنگ پيدا کند.
مواد که مخلوط شد روغن را داخل ماهي تابه ميريزيم وقتي روغن کاملاً داغ شد با قاشق از مايع داخل روغن ميريزيم وقتي يک طرف آن سرخ شد برميگردانيم تا طرف ديگر نيز سرخ شود.
هر تکه از کيکها بايد کاملاً توخالي و پوک باشد تا موقع سرخ شدن ترد باشد.
منبع: آشپز ايراني