مواد لازم:
گوشت مرغ : 2000 گرم
پياز : 4 عدد
روغن زيتون : 5 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي : 1 فنجان
قارچ : 1 فنجان
فلفل هندي : 1 عدد
آرد سفيد : 0.5 فنجان
سير : 1 عدد
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
مرغ را قطعه قطعه کرده به آن، فلفل و نمک زده کمي در آرد بغلطانيد سپس روغن را در کماجدان ريخته، مدت ده دقيقه قطعات مرغ را سرخ کنيد بهطوري که دو طرفش پخته شود.
تخمهاي فلفل را بيرون آورده و آن را از طول بريده و پياز و سير و گوجه فرنگي مخلوطش کرده تمام موارد فوق را به جوجه اضافه کنيد. سرپوش ظرف را گذاشته براي مدت چهل دقيقه غذا را آهسته هم بزنيد. سپس قارچها را افزوده مجدداً براي مدت پانزده دقيقه هم بزنيد همين که قارچ و گوشت مرغ نرم شد. آن را از روي آتش برداشته گرما گرم نوش جان کنيد.
منبع:www.vista.ir /ع