جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک جوجه و فلفل هندي
-(3 Body) 
خوراک جوجه و فلفل هندي
Visitor 411
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

گوشت سينه مرغ بدون پوست : 1200 گرم
فلفل سبز : 1000 عدد
نشاسته : 3 قاشق مربا خوري
زنجبيل : 1 قاشق مربا خوري
شکر : 2 قاشق مربا خوري
سير : 1 قاشق مربا خوري
آب : 2.5 فنجان
فلفل سياه : قدري
نمک : 1 قاشق مربا خوري

طرز تهيه:
 

سينه مرغ نپخته را مدت 25 دقيقه در آب بجوشانيد و سپس آن را از آب برداشته، پوستش را جدا کرده قطعه قطعه‌اش نمائيد.
فلفل هندي را شسته آن را به قطعات ريز بريده مدت 4 دقيقه در آب بجوشانيد و سپس آن را در آب سرد آبکشي کرده فلفل‌ها را پس از خشک کردن در کماجداني که با روغن بادام زميني به اندازه کافي چرب شده، بريزيد و مدت دو دقيقه بپزيد، سپس جوجه و نمک و شکر و زنجبيل و سير و فلفل سياه و آب را بر آن افزوده سر پوش ظرف را گذاشته مدت شش دقيقه بجوشد. آنگاه نشاسته آرد ذرت را بر آن افزوده هم زده مدت دو دقيقه بپزيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image