مواد لازم:
گوشت سينه مرغ بدون پوست : 1200 گرم
فلفل سبز : 1000 عدد
نشاسته : 3 قاشق مربا خوري
زنجبيل : 1 قاشق مربا خوري
شکر : 2 قاشق مربا خوري
سير : 1 قاشق مربا خوري
آب : 2.5 فنجان
فلفل سياه : قدري
نمک : 1 قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
سينه مرغ نپخته را مدت 25 دقيقه در آب بجوشانيد و سپس آن را از آب برداشته، پوستش را جدا کرده قطعه قطعهاش نمائيد.
فلفل هندي را شسته آن را به قطعات ريز بريده مدت 4 دقيقه در آب بجوشانيد و سپس آن را در آب سرد آبکشي کرده فلفلها را پس از خشک کردن در کماجداني که با روغن بادام زميني به اندازه کافي چرب شده، بريزيد و مدت دو دقيقه بپزيد، سپس جوجه و نمک و شکر و زنجبيل و سير و فلفل سياه و آب را بر آن افزوده سر پوش ظرف را گذاشته مدت شش دقيقه بجوشد. آنگاه نشاسته آرد ذرت را بر آن افزوده هم زده مدت دو دقيقه بپزيد.
منبع:www.vista.ir /ع