مواد لازم:
کدو 3 عدد
بادنجان 3 عدد
روغن 2 قاشق
پنير پيتزا 1 بسته
جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
سس سفيد 1 پيمانه
گوجه فرنگي رنده شده 1 پيمانه
پياز خرد شده 1 عدد
سير 2 حبه
آب گوشت 1 پيمانه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
برنج 1 پيمانه
طرز تهيه:
آب گوشت را گرم کرده ايم ظرف مورد را برداشته برنج را داخل آن ريخته و آب گوشت را اضافه ميکنيم روي حرارت ميگذاريم نيازي به نمک ندارد چون آب مرغ داخلش نمک دارد يک ماهي تابه را روي حرارت گذاشته و مقداري روغن به آن اضافه ميکنيم و پياز را اضافه ميکنيم تا مقداري نرم شود سير خرد شده را اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم فلفل و نمک و مقداري زردچوبه اضافه کرده و مخلوط ميکنيم تا پياز فقط نرم شود بعد گوشت را اضافه کرده و مخلوط کرده و آب گوجه فرنگي يا گوجه فرنگي رنده شده را اضافه کرده و مخلوط ميکنيم جعفري ساتوري شده و برنج را اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم بعد حرارت را خاموش ميکنيم بعد بادنجانها و کدوها را که داخل آنها را خالي کرده ايم و البته از شکم آنها را خالي کرده ايم نه از سر و پوست آنها را هم يک در ميان به صورت نواري کنده ايم مواد را داخل آنها پر کرده و سس را روي آن ميريزيم و با پنير پيتزا روي آنها را پوشش ميدهيم اگر پنير رنده شده باشد راحت تر است و اگر ورقه اي باشد به چند قطعه تقسيم ميکنيم و روي مواد را پوشش ميدهيم داخل ظرف حدود 2 قاشق روغن ميريزيم تا چرب شود داخل فر قرار ميدهيم تا بپزد (اگر از سولاردم استفاده ميکنيد مواد را داخل سولاردم با قدرت 250 به مدت 30 دقيقه بگذاريد).
منبع:آشپز ايراني