جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بادنجان و کدوي تو پر
-(3 Body) 
بادنجان و کدوي تو پر
Visitor 435
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
کدو 3 عدد
بادنجان 3 عدد
روغن 2 قاشق
پنير پيتزا 1 بسته
جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
سس سفيد 1 پيمانه
گوجه فرنگي رنده شده 1 پيمانه
پياز خرد شده 1 عدد
سير 2 حبه
آب گوشت 1 پيمانه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
برنج 1 پيمانه
طرز تهيه:
آب گوشت را گرم کرده ايم ظرف مورد را برداشته برنج را داخل آن ريخته و آب گوشت را اضافه ميکنيم روي حرارت ميگذاريم نيازي به نمک ندارد چون آب مرغ داخلش نمک دارد يک ماهي تابه را روي حرارت گذاشته و مقداري روغن به آن اضافه ميکنيم و پياز را اضافه ميکنيم تا مقداري نرم شود سير خرد شده را اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم فلفل و نمک و مقداري زردچوبه اضافه کرده و مخلوط ميکنيم تا پياز فقط نرم شود بعد گوشت را اضافه کرده و مخلوط کرده و آب گوجه فرنگي يا گوجه فرنگي رنده شده را اضافه کرده و مخلوط ميکنيم جعفري ساتوري شده و برنج را اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم بعد حرارت را خاموش ميکنيم بعد بادنجانها و کدوها را که داخل آنها را خالي کرده ايم و البته از شکم آنها را خالي کرده ايم نه از سر و پوست آنها را هم يک در ميان به صورت نواري کنده ايم مواد را داخل آنها پر کرده و سس را روي آن ميريزيم و با پنير پيتزا روي آنها را پوشش ميدهيم اگر پنير رنده شده باشد راحت تر است و اگر ورقه اي باشد به چند قطعه تقسيم ميکنيم و روي مواد را پوشش ميدهيم داخل ظرف حدود 2 قاشق روغن ميريزيم تا چرب شود داخل فر قرار ميدهيم تا بپزد (اگر از سولاردم استفاده ميکنيد مواد را داخل سولاردم با قدرت 250 به مدت 30 دقيقه بگذاريد).

 


منبع:آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image