همراه با پيش غذاي آب جوجه جنوبي
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
فيله مرغ 250 گرم
پياز يک عدد
فلفل دلمه اي يک عدد
قارچ 150 گرم
پنير پيتزا 100 گرم
جعفري و گوجه فرنگي براي تزئين
طرز تهيه:
فيله مرغ را به صورت انگشتي (کبريتي) خرد کرده ايم.
پياز و فلفل دلمه اي خرد شده را روي حرارت و داخل روغن با هم تفت ميدهيم تا نرم شود.
استفاده از پنير پيتزا دلخواه است و براي لذيذ شدن کباب است.
قارچ را در انتهاي کار اضافه ميکنيم چون اگر الان اضافه کنيم آب مي اندازيم و گوشت نميپزد.
گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم.
وقتي آب گوشت کمي کشيده شد مرغ و فلفل را اضافه ميکنيم.
ادويه اين ساندويج فقط فلفل سياه است.
مواد را با هم تفت ميدهيم.
وقتي آب مواد کشيده شد قارچ را اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم.
وقتي آب قارچ کشيده شد حرارت را خاموش ميکنيم و پنير پيتزا را اضافه ميکنيم.
چون مواد هنوز داغ است باعث ميشود پنير راحت آب شود.
اين غذا را به عنوان ساندويج ميتوان استفاده کرد و با جعفري و گوجه فرنگي و خيارشور و پياز هم ميتوانيم تزئين کنيم
پيش غذاي آب جوجه
از شهر آبادان
نخود را از شب قبل خيس ميکنيم تا نفاخ بودنش از بين برود.
چند بار اين آب نخود را عوض ميکنيم.
نخود را با استاک مرغ يا گوشت ميگذاريم بپزد.
اگر استاک مرغ يا گوشت باشد بهتر است اما اگر اينها نباشد از استاک قلم استفاده ميکنيم.
اين پيش غذا نيازي به پياز هم ندارد.
نخود کاملا بايد پخته شود و زير دندان نرم باشد.
اگر با حرارت ملايم و در مدت زمان زياد بپزد خوب لعاب مي اندازد.
اين پيش غذا با فلفل سبز سرو ميشود. و کمک به هضم غذا ميکند.
منبع: آشيز ايراني