جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ شکم پر شيرازي
-(0 Body) 
مرغ شکم پر شيرازي
Visitor 475
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
مرغ يک کيلو نيمي يک عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
غوره خشک يا زرشک 2 قاشق غذاخوري
پياز داغ 2 قاشق غذاخوري
گردوي خرد شده 2 قاشق غذاخوري
سبزي خردشده 2 قاشق غذاخوري(جفري، ترخون، نعناع)
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
آبليمو 2 قاشق غذاخوري
آلو 6 - 7 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل سياه، ادويه به ميزان لازم
طرز تهيه:

center

ادويه شامل: زيره سياه، زنجبيل، جوز هندي، پاپريکا است.
ابتدا ظرف را روي حرارت ميگذاريم و داخل آن روغن ميريزيم. گوشت چرخ کرده را با پياز قبلاً کمي تفت داده و مخلوط کرده ايم و در اينجا به روغن اضافه ميکنيم. گوشت را کمي تفت ميدهيم تا بوي خامي گوشت گرفته شود نيازي نيست زياد سرخ شود.
سبزي را اضافه ميکنيم کمي تفت ميدهيم نصف پياز داغ را هم اضافه ميکنيم گردو، غوره را هم اضافه ميکنيم و کمي تفت ميدهيم ادويه جات را هم اضافه ميکنيم.
ادويه را خودتان در منزل تهيه کنيد بهتر است.
حرارت گاز را خاموش ميکنيم و مواد را برميداريم.
مرغ را حتماً يک شب قبل آبليمو و نمک ميزنيم ميگذاريم در يخچال بماند.
گردن و بالهاي مرغ را ميدوزيم که باز نباشد. مواد را داخل شکم مرغ پر ميکنيم بعد انتهاي مرغ را با نخ و سوزن ميدوزيم.
داخل يک قابلمه روغن ميريزيم و هر طرف مرغ را داخل آن سرخ ميکنيم و نصف بقيه پياز داغ و ادويه ها را اضافه ميکنيم.
رب و آلو هميشه آخر کار اضافه ميشود اگر زودتر اضافه شود مرغ سياه ميشود.
آب را هم به مرغ اضافه ميکنيم و ميگذاريم حدود يک ساعت و نيم بپزد يک ربع مانده به آخر پخت رب و آلو و زعفران آبکرده را اضافه ميکنيم و يک ربع ديگر ميگذاريم بپزد.
مرغ بايد در آب غوطه ور شود و حرارت هم بايد زياد باشد تا آب خوب بخار کند. اگر آب کم باشد بالاي مرغ خوب پخته نميشود.
ميتوانيم اين مرغ را فويل بپيچيم و کمي آب داخل سيني فر بريزيم و مرغ را داخل سيني گذاشته و داخل فر بگذاريم در اين صورت سس ندارد. اما مرغي که روي گاز پخته ميشود خوشمزه تر است.

منبع:آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image