جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاکوره هندي (پيش غذا)
-(7 Body) 
پاکوره هندي (پيش غذا)
Visitor 2892
Category: دنياي فن آوري
ويژه ماه مبارک رمضان
مواد لازم:
آرد گندم يک دوم پيمانه
آرد نخود خام 1 پيمانه
پياز نگيني شده يک دوم پيمانه
تره خرد شده يک دوم پيمانه
تخم مرغ 1 عدد
مايه خمير 1 قاشق غذاخوري
آب ولرم يک دوم پيمانه
نمک، فلفل سياه، ادويه
روغن براي سرخ کردن
طرز تهيه:
مايع خمير ما فوريست آب ولرم را بهش اضافه ميکنيم و تخم مرغ را هم اضافه ميکنيم پياز نگيني شده ريز را هم به مواد اضافه ميکنيم تره را هم مخلوط مواد ميکنيم آرد نخود را هم کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط ميکنيم ادويه جات را هم اضافه ميکنيم اگر مواد سفت باشد براي همين 2 يا 3 قاشق آب به مواد اضافه ميکنيم کاملاً مخلوط ميکنيم روي ظرف نايلون ميکشيم و يک ساعت يا حداقل نيم ساعت کنار ميگذاريم تا حجم مواد 2 برابر شود و خمير حالت لانه زنبوري پيدا کند روغن را در ظرف کوچکي که روغن در آن شناور باشد داغ ميکنيم با قاشق از مواد برميداريم و داخل روغن مي اندازيم تا سرخ شود وقتي کاملاً طلايي شد از روغن درآورده و داخل صافي ميگذاريم بعد در ظرف مناسب گذاشت و با ليمو و سبزيجات تزئين ميکنيم.
* آرد نخود بهتر است که در منزل تهيه شد براي اين کار نخود را پاک ميکنيم با آب ميشوييم و آبکشي ميکنيم وقتي که آبش کاملاً گرفته شد و يک مقدار حالت خيسي دارد آسياب ميکنيم و ميگذاريم کاملاً خشک شود بعد از الک رد ميکنيم که کاملاً صاف و يکدست شود.
** سعي کنيد حتما از فلفل سياه استفاده کنيد چون طعم اين غذا را بهتر ميکنيد.
*** سس اين غذا رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل همراه آب تمبر هنديست که با هم مخلوط کرده ايم اگر هم اينها در دسترس نبود ميتوان از سسهاي گوجه فرنگي تند هم استفاده کرد.
**** حتما از آرد گندم سبوس دار استفاده کنيد چون آرد سفيد دير تغيير رنگ ميدهد و خوب از آب درنميايد.
***** مواد نبايد زياد شل باشد که زود از قاشق جدا شود و خيلي هم غليظ نبايد باشد.

منبع: آشپزي ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image