? مواد لازم :
? ماهي : 750 گرم
? سس: 3 قاشق غذاخوري
? کره آب شده: 1.5 قاشق غذا خوري
? زعفران : ¼قاشق چايخوري
? روغن نباتي: 2 قاشق غذا خوري
? پياز رنده شده : 1 عدد بزرگ
? نمک و فلفل : به ميزان لازم
? آب ليمو: به ميزان لازم
? طرز تهيه:
ابتدا ماهي را در آبليمو خوابانده سپس نمک ، فلفل و پياز رنده شده را به آن اضافه کرده.زعفران حل شده در آب گرم را نيز اضافه کرده و به مدت 12 ساعت در يخچال قرارمي دهيم . سس و فلفل و کره آب شده را مخلوط کرده و فيله ماهي را در آن فرو مي کنيم. ظرف مورد نظر را چرب کرده و فيله ماهي را در آن قرار داده در فري که از قبل گرم شده با درجه 175 سانتيگراد براي مدت 40 دقيقه قرار مي دهيم تا برنگ طلايي در آيد.سپس روي فيله ماهي طلايي شده را بوسيله برس با مخلوط ( سس و زعفران و آبليمو و روغن) آغشته مي کنيم و اين عمل را دوباره تکرار مي کنيم. فيله شده را مي توانيد با سليقه خود تزئين و سرو نماييد.
منبع:www.vista.ir/ن