مواد لازم:
سينه مرغ متوسط: 4عدد
گردوي خرد کرده:1فنجان
سفيده تخم مرغ:4عدد
روغن مايع: 2 تا 3 قاشق غذا خوري
روغن مايع براي سرخ کردن: به حد کافي
نمک و فلفل:بقدر کافي
طرز تهيه:
هريک از قطعات سينه مرغ را به دو قسمت تقسيم کرده، کمي نمک و فلفل به آنها مي زنيم. سفيده تخم مرغ را با 2 تا 3 قاشق سوپخوري روغن مخلوط کرده، هم مي زنيم تا کف کند؛ روغن فراوان را در ظرف گودي داغ مي کنيم، به حدي که دود نکند؛ حرارت را ملايم نموده، قطعات سينه را در سفيده مي زنيم و در گردوي خرد کرده مي غلتانيم و آنها را تک تک در روغن مي اندازيم؛ گاهي زير و رو مي کنيم؛ وقتي طلايي شدند، آنها را با کفگير از روغن خارج کرده، در ديس مي چينيم و روي آن مقداري گوجه فرنگي خرد کرده و فلفل دلمه سبز خلال شده و مقداري زيتون سياه مي ريزيم.
منبع: نشريه خانه و خانواده شماره 170
/س