مواد لازم:
نان تست به تعداد نفرات
پيازچه سرخ شده با کره و نمک 2 قاشق سوپخوري
سس سفيد نصف پيمانه
کالباس خرد شده نصف پيمانه
کره نصف پيمانه
قارچ سرخ شده با کره و نمک نصف پيمانه
طرز تهيه:
روي هر نان تست مقداري کره ميزنيم و داخل سيني قرار ميدهيم.
سعي کنيد نانها پارگي نداشته باشد.
بعد روي نانها مقداري سس سفيد ميزنيم و بعد قارچ و پيازچه را روي نانها ميريزيم.
براي خوشمزه تر شدن و اينکه مواد بهتر به نان بچسبد ميتوانيم يک ورقه پيتزا هم روي مواد قرار دهيم. يا از پنير رنده اي استفاده کنيم.
پيازچه ها را هم روي مواد ميريزيم کالباسهاي مکعبي خرد شده را هم ميريزيم.
اگر از پنير استفاده ميکنيد دقت کنيد پنير داخل سيني نريزد و فقط روي نانها بريزيد چون اگر داخل سيني بريزد داخل فر ميسوزد.
کاناپس ها را داخل فر قرار ميدهيم وقتي که پنير آب شد يا اگر از پنير استفاده نميکنيد وقتي کمي دور نانها طلايي شد کاناپسها آماده است حدود 10 دقيقه زمان لازم است.
کاناپسها را با مقداري سس گوجه و برگ نعناع تزئين ميکنيم.
منبع: آشپز ايراني