? مواد لازم :
? ماهي سفيد 500 گرم
? ليمو 1 عدد
? ريحان مقداري
? پياز 1/2
? سير 1 تا 2 پر
? کره 2 تا 3 قاشق سوپ خوري
? ظروف و وسايل لازم:
يک ظرف پيرکس يا هر نوع ظرف فر دو ورق آلومينيوم 30 در 40 سانتيمتري
? طرز تهيه:
ريحان، پياز و سير را در ماشين آشپزخانه يا هونگ (راستي آونگ گفته ميشود يا هونگ؟) خوب نرم کنيد و با کمي روغن يا کره مخلوط کنيد. آب ليمو را بگيريد و به مخلوط بيفزايد. دقت کنيد مقدار ريحان مصرفي سه چهار برابر مقداري است که در تصوير ميبينيد.
ماهي را بصورتي که در تصوير ميبينيد قطعه قطعه کنيد (چهار قطعه) هر دو قطعه را بر روي يک ورقه آلومينيوم تقريبا 30 در 40 سانتيمتري کنار هم قرار بدهيد و نصف معجون بالا را بر روي آن بريزيد و ورقه آلومينيوم را بصورتي که در تصوير ميبينيد خوب بسته بندي کنيد. سعي کنيد بسته را بصورت يک بسته بدون محفظه (سوراخ) مرتب کنيد، آب ماهي نبايد تبخير شود در غير اين صورت ماهي خشک ميشود.
همين کار را با دو قطعه ديگر هم انجام دهيد. فر را تا 175 درجه گرم کنيد و بستههاي ماهي را براي مدت 20 دقيقه در حرارت 175 درجه بپزيد. براي اطمينان از اتمام طبخ يکي از بسته ها را باز کنيد و با چنگال امتحان کنيد که ماهي به اندازه دلخواه پخته. ماهي را زياد نپزيد در غير اين صورت خشک مي شود.
ماهي را مي توانيد با باقالي پلو يا چلو سفيد سرو کنيد.
منبع:www.vista.ir/ن