مواد لازم :
قارچ1 کيلو
نمک 5 قاشق غذاخوري
سرکه نصف پيمانه
آب 5/1 ليتر
سبزيجات معطر، سير و فلفل سبز
به ميزان لازم
طرز تهيه :
سبزي معطر شامل نعنا، گشنيز، مرزه، ترخون است. ابتدا قارچ ها، سبزيجات، سير و فلفل سبز را به خوبي بشوييد و در آبکش قرار دهيد تا آب آنها کاملا برود.
نمک و سرکه را در آب حل کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد( براي پاستوريزه شدن ). درب قابلمه را بگذاريد و صبر کنيد تا سرد شود. سپس قارچ ها را در يک ظرف شيشه اي ريخته و بر روي آن سبزيجات معطر، سير و فلفل سبز را قرار دهيد. سپس آب و نمک و سرکه ي سرد شده را روي سبزيجات بريزيد تا روي آنها را بپوشاند. درب ظرف را محکم بسته و در يک جاي خنک به مدت 20 روز نگهداري قرار دهد. بعد ازاين مدت مي توانيد از شور استفاده کنيد.
نکته:
رعايت پاستوريزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شيشه اي و درب آن، از ورود ميکروب ها به داخل شور بايد جلوگيري کرده و موجب سالم ماندن شورها مي شود. هميشه خراب شدن شورها مثل کپک زدن يا له شدگي، به خاطر رعايت نکردن بهداشت است.
منبع:parsiking.com