جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قارچ شور
-(0 Body) 
قارچ شور
Visitor 441
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

قارچ1 کيلو
نمک 5 قاشق غذاخوري
سرکه نصف پيمانه
آب 5/1 ليتر
سبزيجات معطر، سير و فلفل سبز
به ميزان لازم

طرز تهيه :

سبزي معطر شامل نعنا، گشنيز، مرزه، ترخون است. ابتدا قارچ ها، سبزيجات، سير و فلفل سبز را به خوبي بشوييد و در آبکش قرار دهيد تا آب آنها کاملا برود.
نمک و سرکه را در آب حل کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد( براي پاستوريزه شدن ). درب قابلمه را بگذاريد و صبر کنيد تا سرد شود. سپس قارچ ها را در يک ظرف شيشه اي ريخته و بر روي آن سبزيجات معطر، سير و فلفل سبز را قرار دهيد. سپس آب و نمک و سرکه ي سرد شده را روي سبزيجات بريزيد تا روي آنها را بپوشاند. درب ظرف را محکم بسته و در يک جاي خنک به مدت 20 روز نگهداري قرار دهد. بعد ازاين مدت مي توانيد از شور استفاده کنيد.
نکته:
رعايت پاستوريزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شيشه اي و درب آن، از ورود ميکروب ها به داخل شور بايد جلوگيري کرده و موجب سالم ماندن شورها مي شود. هميشه خراب شدن شورها مثل کپک زدن يا له شدگي، به خاطر رعايت نکردن بهداشت است.
منبع:parsiking.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image