جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قطاب گوشتي
-(10 Body) 
قطاب گوشتي
Visitor 1506
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه خمير:

جعفري خرد شده 1 قاشق سوپخوري
بکينگ پودر يک دوم قاشق چايخوري
ماست 100 گرم
نمک يک چهارم قاشق چايخوري
روغن مايع 25 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد الک شده به ميزان لازم (آرد را اين قدري اضافه ميکنيم که خمير به دست نچسبد)

مواد لازم براي داخل قطاب

گوشت چرخ شده 250 گرم
فلفل دلمه اي نگيني 1 عدد
پياز داغ 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
روغن براي سرخ کردن به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا بکينگ پودر را داخل ماست اضافه ميکنيم مخلوط ميکنيم کمي بماند حدود 1 دقيقه بماند ماست را حجيم و پف دار ميکند زرده تخم مرغ را داخل ظرف ديگري ريخته نمک را اضافه ميکنيم بعد جعفري خرد شده را ميريزيم ماست را هم اضافه ميکنيم کامل با هم مخلوط ميکنيم بعد کم کم آرد را اضافه ميکنيم بعد از اينکه خمير را تهيه کرديد اين خمير حدود نيم ساعت احتياج به استراحت دارد وقتي خمير آماده شد نايلون پلاستيکي روي خمير ميکشيم و حدود نيم ساعت کنار آشپزخانه در دماي محيط استراحت ميدهيم بعد از نيم ساعت خمير آماده است اين نيم ساعت استراحت براي خمير اجباريست اين استراحت باعث ميشود وقتي که خمير را با وردنه صاف ميکنيم خمير برنگردد بيشتر از اين هم استراحت نميدهيم چون لاستيکي ميشود روي تخته آردپاشي ميکنيم خمير را روي آن گذاشته و با وردنه صاف ميکنيم بعد خمير که به شکل مستطيل باز شد تا ميکنيم که باعث سبک شدن آن ميشود و موقع خوردن معده را اذيت نميکند چهار لا ميکنيم آرد اضافي خمير را با برس زود زود ميگيريم خمير را برميداريم دوباره تخته را آب پاشي ميکنيم و خمير را روي تخته ميگذاريم و با وردنه باز ميکنيم به نازکي نيم سانتي متر اگر از نيم سانتي متر نازکتر باشد مواد داخل آن ميسوزد خمير را دور وردنه ميچينيم آردهاي اضافي را مرتب با برس ميگيريم چون اگر اين آرد اضافي روي خمير بماند باعث ميشود خمير خشک و سنگين شود روغن را ميگذاريم داغ شود خمير حتما بايد داخل روغن شناور باشد تا پف لازم را بکند با ليوان از خمير تکه هاي دايره اي درمي آوريم حتما باز آردهاي اضافي را ميگيريم از مواد وسط خمير ميگذاريم حتما با برس تمام اطراف خمير را آب ميزنيم براي اينکه خمير خوب بچسبد و زمان پخت از هم جدا نشود دو طرف خمير را روي هم آورده و خوب به هم ميچسبانيم با پشت دندانه هاي چنگال کناره هاي قطاب را فشار ميدهيم تا شکل بگيرد و در روغن سرخ ميکنيم اگر روغن داخل ظرفتان کم بود حتما گهگاهي با قاشق از روغن روي قطاب بريزيد تا روي آن نيز پف کند و باز شود يا اينکه حتما غرق روغن کنيد. با گوجه فرنگي به شکل رز تزئين کرديم.
* اين مواد داخل قطاب را ميتوانيد خودتان به دلخواه جايگزين کنيد با هر موادي که خواستيد.
**ميتوانيد به جاي مواد داخل قطاب از مرغ، سويا، سبزيجات، قارچ هم استفاده کنيد به جاي جعفري خرد شده هم فقط ميتوانيد از شويد استفاده کنيد.
***از ظرف پلاستيک استفاده نکنيد چون بعد از مدتي استفاده پوسته ميدهد و اين پوسته ها مخلوط غذا ميشود.
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image