جوجه چيني با خمير بنيه و سس تاتار
-(6 Body)
|
جوجه چيني با خمير بنيه و سس تاتار
Visitor
524
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: فيله مرغ 1 کيلو کره 50 گرم نمک و فلفل به ميزان لازم مواد لازم براي تهيه خمير بنيه: آرد 2 پيمانه دلستر 1 پيمانه شير 1 پيمانه تخم مرغ 1 عدد جوش شيرين 0.5 قاشق چايخوري بکينگ پودر 1 قاشق چايخوري نمک و فلفل به ميزان لازم روغن مايع 0.5 پيمانه مواد لازم براي تهيه سس تاتار: سس مايونز 3 قاشق سوپخوري تخم مرغ پخته 1 عدد خيارشور متوسط 4 عدد پيازچه يا پياز ريز شده 2 قاشق سوپخوري جعفري خرد شده 1 قاشق سوپخوري خردل 1 قاشق چايخوري آب ليمو ترش 2 قاشق سوپخوري سويا سس 1 قاشق سوپخوري نمک و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: ميتوان به جاي فيله مرغ از ميگو، ماهي و انواع سبزيجات استفاده کرد فيله ها را حدود 5 دقيقه در کره تفت ميدهيم فقط در حدي که يک بخار کوتاه به فيله مرغ داده شود بيشتر از آن نميپزيم چون سفت ميشود روغن را داغ ميکنيم دلستر را در ظرفي ريخته و شير و تخم مرغ را اضافه کرده با همزن دستي هم ميزنيم جوش شيرين و بکينگ پودر و فلفل و نمک و روغن را اضافه ميکنيم و آرد را هم اضافه ميکنيم (آرد را آرام و کم کم اضافه ميکنيم) اين خمير وقتي آماده شد بايد آن را در يخچال گذاشت و 2 ساعت به آن استراحت داد اگر بيش از سه چهار ساعت اين خمير بماند کيفيت خود را از دست ميدهد تا وقتي هم ميزنيم که کامل صاف شود بعد داخل يخچال ميگذاريم. براي تهيه سس: سس هم بايد 2 يا 3 ساعت قبل آماده شود (اين سس فرانسوي است) تخم مرغها را که خرد کرده ايم داخل ظرفي ريخته و خيارشور ريز رنده شده که آب آن را گرفته ايم را اضافه ميکنيم پيازچه ريز شده و جعفري خرد شده و خردل اضافه ميکنيم آب ليمو را اضافه کرده و سوياسس را اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم ميتوان سس کچاب هم اضافه کرد براي تهيه غذا فيله ها را داخل خمير آماده شده ميريزيم اگر به جاي فيله مرغ از ميگو استفاده ميکنيد ميگو نيازي به از قبل پخته شدن ندارد اما از شب قبل آنها را در يک عدد پياز خرد شده و کمي آبليمو يا سرکه ميخوابانيم تا بوي نامطبوع آن گرفته شود و موقع مصرف داخل آبکش ميريزيم تا فقط خود ميگو بماند بعد داخل خمير ميريزيم تا سرخ کنيم. روغن که کامل داغ شد فيله ها را آغشته به خمير کرده و داخل روغن مي اندازيم تا کامل برشته شود بعد از اينکه کامل سرخ شد داخل سبد يا کاغذ قرار ميدهيم تا روغن اضافه گرفته شود (در حين سرخ کردن اگر خمير از روي فيله جدا شد اضافه هاي خمير را از ظرف خارج ميکنيم) فيله ها را داخل ظرف پشت و رو ميکنيم تا کامل سرخ شود
منبع: آشپزايراني
|
|
|