? مواد لازم:
? فيله ماهي سالمون با پوست: 4 عدد
? روغن زيتون: دو و نيم قاشق چايخوري
? نمک و فلفل: به ميزان دلخواه.
? مواد لازم براي سس:
? آواکادو: يک عدد
? گوجه فرنگي بدون هسته و نگيني خرد شده: 2 عدد
? پياز قرمز: يک دوم نگيني خرد شده
? فلفل چيلي قرمز بدون هسته و ريز خرد شده: يک تا 2 عدد
? سير ريز شده: يک حبه
? آب ليمو ترش: 2 قاشق چايخوري
? نمک و فلفل: به ميزان دلخواه
? گشنيز تازه و ريز خرد شده: 2 قاشق چايخوري
? روغن زيتون: در صورت تمايل.
? طرز تهيه:
ابتدا سس را به اين ترتيب تهيه کنيد. هسته آواکادو را خارج کنيد و پوستش را بکنيد و نگيني خرد کنيد. سعي کنيد تمام سبزيجات به يک اندازه خرد شوند و بعد همه را با هم مخلوط کنيد و به مدت يک ساعت در يخچال بگذاريد. به هر دو سطح ماهي علاوه بر نمک، فلفل، روغن زيتون نيز بماليد و در يک ماهيتابه چدني که از قبل داغ شده سرخ کنيد تا حدي که پخته شود. بعد از پخت، در ظرف مخصوص با سس سرو کنيد.در بازارهاي ايران امروزه به راحتي ميتوان ماهي سالمون و آوُکادو را تهيه نمود.
منبع:www.vista.ir/ن