? مواد لازم:
ماهي آزاد: 2 قطعه
برگ بو: 2عدد
كره : يك چهارم پيمانه
پياز خرد شده : يك چهارم پيمانه
كرفس خرد شده : يك چهارم پيمانه
آرد: 3 قاشق سوپخوري
نمك : يك دوم قاشق سوپخوري
شير: دو پيمانه
آب : يك دوم پيمانه
? دستور تهيه:
تيغ ماهي آزاد را خارج كرده ، ماهي را همراه با برگ بو، نمك و آب بپزيد. در ماهي تابه كره راروي حرارت قرار داده ، پياز و كرفس را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا نرم شود. سپس مواد رابه ماهي اضافه كرده و به مدت 10 دقيقه ديگر برروي حرارت قرار دهيد تا بپزد. برگ بو را ازداخل مواد بيرون آوريد. مواد را از صافي عبوردهيد، آن گاه ميكس كنيد. شير و آرد را به آب حاصل از پخت مواد، اضافه كرده ، هم زده تاسوپ خوب گرم شود. سپس آن را مطابق شكل تزيين كنيد
منبع:www.vista.ir /ن