? مواد لازم :
? لپه يک پيمانه
? روغن دو و نيم پيمانه
? نمک يک قاشق مرباخوري
? آرد دو قاشق سوپخوري
? پياز خرد شده يک عدد
? آب گوشت يا آب سبزي شش پيمانه
? نان سفيد به مقدار دلخواه
? طرز تهيه :
لپه را يک روز قبل از پخت خيس ميکنيم سپس با همان آب روي شعله ملايم گذاشته و ميپزيم. از روغن و آرد و پياز يک سس خيلي غليظ قهوه اي درست کرده ، سس را به پوره لپه که پس از پخته شدن از الک رد کرده ايم اضافه ميکنيم. آب سبزي يا آب گوشت را که آماده کرده ايم به آن اضافه ميکنيم به طوريکه در حدود شش فنجان سوپ به دست آيد. نمک و فلفل را به سوپ افزوده ، دو مرتبه کمي ميپزيم. نان سفيد را در روغن کمي سرخ کرده ، روي سوپ ريخته ، سرو مي کنيم.
منبع:www.vista.ir /ن