مـواد لازم :
نشاسته :: 4/1 پيمانه
آب :: 2 پيمانه
شكر :: 3/1 پيمانه
هندوانه :: 1 عدد كوچك
خامه نارگيلي :: 3/1 پيمانه
طـرز تهيه:
آب را درون قابله بجوشانيد و نشاسته را به آن اضافه نماييد تا به مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم بدون آنكه درب قابلمه را بگذاريد، بجوشد تا حدي كه كاملا شفاف شود. شكر را افزوده و بهم بزنيد تا كاملا شكر در مواد حل شود. هندوانه را در مخلوط كن ريخته تا بصورت پوره درآيد ( 1 پيمانه پوره ) هندوانه را با خامه نارگيلي به مخلوط نشاسته اضافه كرده و بهم بزنيد سپس درب آن را گذاشته و در يخچال قرار دهيد تا خنك شود. طالبي را از وسط به دو نيم كرده و كمي درون آن را بصورت كاسه خالي نماييد و مخلوط هندانه را درون آن ريخته و كمي پودر نارگيل روي آن را تزئين نماييد و سرو كنيد
اين دسر را از يك روز قبل آماده كرده و در يخچال نگهداري نماييد.
منبع: .iran4me.com