جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماکاروني کالباس و خامه
-(9 Body) 
ماکاروني کالباس و خامه
Visitor 416
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم
 

ماکاروني : 600 گرم
کره : 100 گرم
کالباس : 200 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
خامه : 150 گرم
نمک : قدري
فلفل : قدري

طرز تهيه
 

ظرف نسبتاً بزرگي را پر از آب مي‌کنيم و براي هر بسته ماکاروني 2 قاشق نمک در آب مي‌ريزيم و بعد از جوش آمدن آب ماکاروني را در آن مي‌ريزيم و يک دو قاشق روغن در آن مي‌ريزيم و مي‌گذاريم بجوشد تا مغز ماکاروني کاملاً نرم شود و زياد له نشود ماکاروني را در آبکش مي‌ريزيم و مقداري آب نيم گرم بروي آن مي‌دهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود.
در صورتي‌که بخواهيم اسپاگتي يا ماکاروني را قبلاً آماده کنيم، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آن را در ظرف آب سرد مي‌ريزيم در اين صورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد.
کالباس را به شکل خلال خرد مي‌نمائيم و کره را در ظرفي مي‌ريزيم و روي آتش مي‌گذاريم کالباس را در کره يک تفت مي‌دهيم زرده‌هاي تخم مرغ را کمي مي‌زنيم و کم کم داخل کالباس مي‌ريزيم و کمي نمک و فلفل مي‌زنيم، تخم مرغ که يکي دو جوش زد کالباس را روي اتش برمي‌داريم و خامه را با آن مخلوط مي‌کنيم کالباس را با ماکاروني آماده شده مخلوط مي‌کنيم و در ديس مي‌کشيم.اگر مطابق با مقدار مواد اوليه مصرف کنيد غذا فوق براي 6 نفر مي‌باشد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image