مواد لازم:
گوشت راسته گوساله : 1000 گرم
فلفل سبز دلمه اي : 4 عدد
آب ليموترش : 5 عدد
گوجه فرنگي : 4 عدد
کره : 150 گرم
روغن زيتون : 100 گرم
شير کم سديم : 1 قاشق مربا خوري
گوجه برقاني : قدري
طرز تهيه:
يکي دو عدد از پياز ها را رنده ميکنيم و از صافي رد ميکنيم بعد آب آن را ميگيريم و آب پياز را با روغن زيتون و فلفل کوبيده مخلوط مينمائيم، گوشت ها را نازک و کوچک ميبريم در مايه آب پياز ميخوابانيم فلفل و بقيه پياز را ظريف خلال ميکنيم با کره کمي سرخ مينمائيم بعد گوجه فرنگي را خرد ميکنيم و داخل آن ميريزيم ميگذاريم آهسته بجوشد تا پياز و فلفل نرم شود و سس آن غليظ گردد به اندازه کافي به آن نمک ميزنيم گوشتها را به سيخ کوچک فلزي يا چوبي ميکشيم تا به چدني را ميگذاريم داغ شود و کمي روغن زيتون در آن ميريزيم و دو طرف گوشتها را در تابه کباب مينمائيم مايه پياز و فلفل را ته ديس مناسبي ميريزيم و سيخها را روي آن قرار ميدهيم و اطراف آن را با ريحان تزئين مينمائيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافي است.
منبع:www.vista.ir /ن