|
دلمه با ماكارونى
-(4 Body)
|
دلمه با ماكارونى
Visitor
466
Category:
دنياي فن آوري
در اين دلمه ها برنج با ماكارونى جايگزين شده است. براى طبخ دلمه با ماكارونى مى توان از ماكارونى برنجى يا گندم استفاده كرد. 120 گرم ماكارونى رشته اى 1، قاشق سوپخورى روغن زيتون750، گرم گوشت چرخ كرده گوسفند1، عدد پياز درشت (حدود 200 گرم)، خردشده2، حبه سير كوبيده2، قاشق چايخورى زيره آسياب شده، يك قاشق چايخورى رنده پوست ليموترش،يك چهارم پيمانه آرد سفيد (حدود 35 گرم)،يك سوم پيمانه آب (80 ميلى ليتر)200، گرم برگ مو. براى سس گوجه فرنگى 1 قاشق سوپخورى روغن زيتون1، عدد پياز درشت خردشده1، حبه سير كوبيده800، گرم گوجه فرنگى پوس گرفته و خردشده1، قاشق سوپخورى برگ نعناع تازه. ماكارونى را مطابق معمول آبكش كنيد. قبل از ريختن ماكارونى در آب جوش آن را خرد كنيد و در آب بريزيد. روغن را در تابه اى داغ كنيد پياز و سير را اضافه كرده و تفت دهيد تا پياز نرم شود سپس گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا گوشت خوب سرخ شده و رنگ آن قهوه اى شود. زيره، رنده پوست ليموترش و آب را بيفزاييد و بگذاريد مخلوط به جوش آيد و آب آن تبخير شود. سپس ماكارونى را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا به طور يكنواخت مخلوط شوند. اگر از برگ موى تازه استفاده مى كنيد بهتر است آنها را چند دقيقه در آب جوش بجوشانيد تا كمى نرم شوند اما اگر از برگ موى كنسرو شده در آب نمك استفاده مى كنيد برگ ها را قبل از مصرف با آب سرد خوب آبكش كنيد. وسط هر برگ يك قاشق از مخلوط گوشت را بريزيد و آن را به صورت يك بقچه كوچك بپيچيد و در كنار هم داخل يك ظرف پيركس بچينيد. روغن مربوط به سس گوجه فرنگى را در ظرفى داغ كنيد، پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس گوجه فرنگى را اضافه كنيد بگذاريد حدود 10 دقيقه بجوشد تا گوجه فرنگى پخته و نرم شود. برگ نعناع را اضافه كنيد و بگذاريد چند جوش ديگر بزند سس را روى دلمه ها بريزيد و روى ظرف پيركس را با يك قطعه كاغذ آلومينيوم بپوشانيد و در فر قرار دهيد و بگذاريد دلمه حدود نيم ساعت در فر با درجه متوسط بپزد سپس از فر خارج كرده و سرو نماييد. • 150 گرم ماكارونى معمولى يا ماكارونى سبز با طعم اسفناج 1، قاشق سوپخورى روغن زيتون1، عدد پياز متوسط (حدود 150 گرم)، خردشده2، حبه سير كوبيده2، عدد فلفل كوچك ريز خردشده،نيم كيلو گوشت چرخ كرده500، گرم گوجه فرنگى پوست گرفته و خردشده80، گرم برگ اسفناج خردشده1، قاشق چايخورى پودر ارگانو2، عدد فلفل دلمه اى متوسط سبز رنگ2، عدد فلفل دلمه اى متوسط قرمز2، عدد فلفل دلمه اى متوسط زرد. ماكارونى را به شيوه معمولى در ظرف بزرگى از آب جوش و نمك پخته و آبكش كنيد. قبل از ريختن ماكارونى در آب جوش آن را از وسط نصف كنيد. روغن را در تابه اى داغ كنيد. سير، پياز و فلفل قرمز خردشده را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود سپس گوشت چرخ كرده را افزوده و تفت دهيد تا گوشت كاملاً سرخ شده و برشته شود. گوجه فرنگى را اضافه كنيد و بگذاريد به جوش بيايد. 10 دقيقه آن را بجوشانيد تا مخلوط غليظ شود. اسفناج را بيفزاييد و بگذاريد بجوشد تا اسفناج نرم شود.در اين مدت غذا را چندبار هم بزنيد. آن را از روى اجاق برداريد و پودر ارگانو را همراه با ماكارونى اضافه كنيد. سر فلفل ها را با يك كارد تيز بريده و جدا كنيد. هنگام خريد فلفل دلمه اى فلفل هايى را كه فرم متقارن و مناسبى دارند انتخاب كنيد. دانه هاى داخل فلفل را جدا كرده و خارج كنيد. يك ظرف پيركس را كمى چرب كنيد. هر يك از فلفل ها را با مخلوط گوشت و ماكارونى پر كنيد. سر فلفل ها را دوباره در جاى خود قرار دهيد و آنها را در ظرف پيركس بچينيد. ظرف پيركس را بدون درپوش در فر قرار دهيد و دلمه را به مدت 45 دقيقه يا تا زمانى كه فلفل ها پخته و اندكى برشته شوند در فر با درجه متوسط بپزيد و سپس سرو نماييد.
|
|
|