|
كباب لقمه با خوراك لوبيا
-(2 Body)
|
كباب لقمه با خوراك لوبيا
Visitor
445
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: 1 كيلوگرم گوشت چرخ شده ، 2حبه سير كوبيده، 1 قاشق چايخورى فلفل قرمز (در صورت تمايل)، 1 قاشق چايخورى زيره آسياب شده، 1 قاشق چايخورى سس گوجه فرنگى، نمك به اندازه كافى، روغن براى سرخ كردن. براى خوراك لوبيا:900 گرم لوبياى قرمز و سفيد پخته، 1 عدد پياز متوسط خلال شده، يك سوم پيمانه روغن زيتون ، 2 قاشق سوپخورى سركه قرمز، 1 قاشق چايخورى عسل، يك دوم قاشق چايخورى خردل. گوشت، سير، زيره، فلفل، نمك و سس گوجه را در ظرف گودى ريخته مخلوط كنيد. آن را كمى ورز دهيد تا خوب مخلوط شود سپس به 12 قسمت مساوى تقسيم كرده و به صورت كباب لقمه اى 12 سانتى مترى شكل دهيد. لوبيا ها را پس از پخت كنار بگذاريد و پس از سرد شدن با پياز مخلوط كنيد. روغن زيتون، سركه، عسل و خردل را در شيشه دردار كوچكى بريزيد و در آن را بسته خوب تكان دهيد. اين سس را روى لوبيا بريزيد.روغن را در تابه نچسبى ريخته داغ كنيد و كبا ب ها را به مدت 10 تا 12دقيقه بر روى حرارت متوسط در روغن سرخ كنيد تا همه طرف آنها برشته شود. كباب ها را در ظرف چيده با خوراك لوبيا سرو كنيد.
|
|
|