مواد لازم:
هندوانه: 1 عدد متوسط
خيار: 3 عدد متوسط
سير: 2-3 حبه
دوغ: يک و نيم ليتر
شويد خرد شده: يک سوم ليوان
نعناء: 1 قاشق سوپ خوري
طرز تهيه:
هندوانه را بشوييد و از سر آن يک در بزرگ ببريد. داخل هندوانه را با کمک قاشق مخصوص يا اسکوپ بستني به شکل توپ هاي کوچک در بياوريد. توپ ها در فريزر مدتي نگهداريد تا کمي يخ بزند. خيار و سير را رنده کنيد. دوغ را داخل هندوانه بريزيد. شويد و نعنا را اضافه کنيد. توپ هاي هندوانه اي را که از فريزر در آورده ايد، به بقيه ي مواد اضافه کنيد. آب دوغ خيار با هندوانه (سوپ هنداونه) را خنک سرو کنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47