جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فاهيتاي مکزيکي با مرغ
-(3 Body) 
فاهيتاي مکزيکي با مرغ
Visitor 515
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2-4 نفر:

فيله ي مرغ: 300 گرم
فرص عصاره ي مرغ: 1 عدد
روغن زيتون: 2 قاشق سوپ خوري
سير رنده کرده: 2 حبه
آب ليمو ترش: يک چهارم پيمانه
زيره: نصف قاشق چاي خوري
گشنيز خرد کرده: 2 قاشق سوپ خوري
پياز خلال کرده: 150 گرم
فلفل دلمه اي خلال کرده: 1 عدد
نان پيتا: 1 عدد
پنير موزارلا: 100 گرم
آب جوش: 2 قاشق سوپ خوري
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق چاي خوري
سس گوجه فرنگي: به ميزان لازم
فلفل قرمز: به ميزان لازم

روش تهيه:

فيله ي مرغ را دو قسمت کنيد و داخل کاسه اي بريزيد. در ظرفي ديگر قرص عصاره ي مرغ، روغن زيتون، سير، آبليمو، زيره و گشنيز را مخلوط کنيد و به مرغ بيفزائيد و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس خلال پياز و فلفل دلمه را در تابه اي با روغن تفت دهيد و کنار بگذاريد. آن گاه مرغ را با حرارت کند، به مدت 3 تا 5 دقيقه در تابه ي ديگري سرخ کنيد. حالا روي نان پيتا را روغن زيتون بماليد و مرغ سرخ کرده را - همچنان که داغ است - روي آن بريزيد و فلفل ، پياز سرخ شده و پنير پيتزا را بيفزائيد. رب گوجه فرنگي را با آب جوش مخلوط کنيد و سس گوجه فرنگي را به آن بيفزائيد و پس از افزودن کمي فلفل قرمز، همراه با فيله هاي مرغ مصرف نمائيد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image