مواد لازم براي 2-4 نفر:
فيله ي مرغ: 300 گرم
فرص عصاره ي مرغ: 1 عدد
روغن زيتون: 2 قاشق سوپ خوري
سير رنده کرده: 2 حبه
آب ليمو ترش: يک چهارم پيمانه
زيره: نصف قاشق چاي خوري
گشنيز خرد کرده: 2 قاشق سوپ خوري
پياز خلال کرده: 150 گرم
فلفل دلمه اي خلال کرده: 1 عدد
نان پيتا: 1 عدد
پنير موزارلا: 100 گرم
آب جوش: 2 قاشق سوپ خوري
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق چاي خوري
سس گوجه فرنگي: به ميزان لازم
فلفل قرمز: به ميزان لازم
روش تهيه:
فيله ي مرغ را دو قسمت کنيد و داخل کاسه اي بريزيد. در ظرفي ديگر قرص عصاره ي مرغ، روغن زيتون، سير، آبليمو، زيره و گشنيز را مخلوط کنيد و به مرغ بيفزائيد و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس خلال پياز و فلفل دلمه را در تابه اي با روغن تفت دهيد و کنار بگذاريد. آن گاه مرغ را با حرارت کند، به مدت 3 تا 5 دقيقه در تابه ي ديگري سرخ کنيد. حالا روي نان پيتا را روغن زيتون بماليد و مرغ سرخ کرده را - همچنان که داغ است - روي آن بريزيد و فلفل ، پياز سرخ شده و پنير پيتزا را بيفزائيد. رب گوجه فرنگي را با آب جوش مخلوط کنيد و سس گوجه فرنگي را به آن بيفزائيد و پس از افزودن کمي فلفل قرمز، همراه با فيله هاي مرغ مصرف نمائيد.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34