|
كيك نارگيلي
-(10 Body)
|
كيك نارگيلي
Visitor
588
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: 75 گرم پودرنارگيل،175 گرم آرد سفيد،100 گرم پودرقند،100 گرم كره يا مارگارين نرم شده،2 عدد تخم مرغ،حدود 6 قاشق شير،2 قاشق چايخوري بيكينگ پادر. براي روي كيك:2 قاشق سوپخوري پودر نارگيل،يك قاشق سوپخوري پودرقند . تخم مرغ ها را در ظرفي ريخته و كمي هم بزنيد سپس شير را به آن اضافه كنيد تا حجم آن به حدود 150 ميلي ليتر برسد و بهتر است اين كار را در يك ظرف مدرج انجام دهيد تا به راحتي ميزان شير مورد نياز مشخص شود. نيمي از پودرقند را همراه با پودر نارگيل اضافه كنيد و مخلوط كنيد سپس بگذاريد 30 دقيقه بماند. آرد را همراه با بيكينگ پادر در ظرف گودي الك كنيد و باقي مانده پودرقند را به آن بيفزاييد. كره را به آن اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا به صورت گلوله هاي ريز مغز نان درآيند. حالا مخلوط پودر نارگيل را به آن اضافه كنيد. خوب مخلوط كنيد و سپس مايه كيك را در يك قالب كيك مستطيل مخصوص كيك صبحانه كه از قبل چرب كرده و كمي آرد در آن پاشيده ايد بريزيد. پودرقند و پودر نارگيلي كه براي روي كيك كنار گذاشته بوديد مخلوط كرده روي سطح مايه كيك بپاشيد. كيك را به مدت 45 تا 50 دقيقه در فر كه از قبل با حرارت 190 درجه سانتيگراد يا 375 درجه فارنهايت گرم كرده ايد، بپزيد. سپس از فر خارج كرده بر روي شبكه سيمي سرو كنيد.
|
|
|