جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مافين ژامبون
-(1 Body) 
مافين ژامبون
Visitor 505
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آرد: 150 گرم
کره ي خرد کرده: 40 گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
بيکينگ پودر: 1 قاشق چاي خوري
تخم مرغ: 1 عدد
شير: 125 ميلي ليتر
پنير گودا: 90 گرم
ژامبون: 150 گرم

روش تهيه:

آرد را در ظرف مناسبي بريزيد، کره را به آن بيفزائيد و با نوک انگشت کره را با آرد مخلوط سازيد. آن گاه نمک، فلفل و بيکينگ پودر را اضافه کنيد و پس از مخلوط کردن، تخم مرغ و شير را درون مواد بريزيد و هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند. سپس پنير را رنده کنيد و همراه با ژامبون به مايه ي به دست آمده بيفزائيد. حالا درون قالب هاي مافين را - که با کاغذ مخصوص پوشانده ايد- از مايه پر کنيد؛ به گونه اي که يک سوم از سر قالب خالي باشد. اکنون قالب مافين را داخل سيني بگذاريد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبيي 15 دقيقه قرار دهيد تا مافين بپزد و طلائي رنگ شود. چنانچه در مدت زمان تعين شده مافين طلائي رنگ نشد، زمان پخت را کمي افزايش دهيد. آن گاه مافين ها را روي پنجره ي سيمي بگذاريد تا کمي خنک شوند. بعد آن ها را در ظرف مناسبي بچينيد.

ياد آوري:

در صورت دلخواه، مي توانيد روي مافين ها قدري پودر ارگانو بپاشيد و بعد در فر (تاون) بپزيد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image