شيريني با روكش شكلات و نارگيل
-(0 Body)
|
شيريني با روكش شكلات و نارگيل
Visitor
421
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: 51 پيمانه آرد سفيد،يك سوم پيمانه آرد ذرت،185 گرم كره نرم شده،يك پيمانه پودرقند،3 عدد تخم مرغ كمي زده شده،نصف قاشق چايخوري وانيل،نصف پيمانه شير،سه چهارم پيمانه خامه غليظ. براي روكش: 4 پيمانه پودرقند،يك سوم پيمانه پودر كاكائو،30 گرم كره ذوب شده،دوسوم پيمانه شير،3 پيمانه پودر نارگيل . فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد. يك قالب كيك مربع شكل به ضلع 23 سانتي متر را با كمي كره ذوب شده يا روغن چرب كنيد. كف قالب را با يك قطعه كاغذ روغني بپوشانيد.آرد سفيد و آرد ذرت را در ظرف گود بزرگي الك كنيد. كره نرم شده، پودرقند، وانيل، تخم مرغ ها و شير را اضافه كنيد. با همزن برقي مخلوط را هم بزنيد. با سرعت كم يك دقيقه به هم زدن ادامه دهيد. سپس با سرعت تند همزن 3 دقيقه ديگر مخلوط را بزنيد تا هيچ گلوله اي در آن باقي نماند و حجم آن افزايش يابد. مخلوط را در قالب كيك كه از قبل آماده كرده بوديد بريزيد و سطح روي آن را صاف كنيد. بگذاريد شيريني يك ساعت در فر بپزد تا مغز پخت شود و اگر چنگالي را در آن فرو ببريد چيزي به چنگال نچسبد. آن را از فر خارج كنيد. بگذاريد كيك 3 دقيقه در قالب بماند سپس آن را بر روي شبكه سيمي برگردانيد و بگذاريد سرد شود. با يك كارد اره اي بلند سطح روي كيك را كاملا صاف كنيد. لبه هاي خشك و برشته كيك را نيز بريده جدا كنيد. سپس كيك را از وسط ارتفاع آن به دو لايه تقسيم كنيد. خامه را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. آن را روي لايه زيرين كيك پخش كنيد و لايه بالايي كيك را روي خامه قرار دهيد. حال كيك را به 5 رديف 5تايي برش بزنيد تا 25 قطعه كيك مربع شكل حاصل شود.پودرقند را با پودر كاكائو، كره و شير در يك ظرف كوچك مخلوط كنيد و آن را روي ظرف ديگري حاوي آب در حال جوش قرار دهيد. مخلوط را دائما هم بزنيد تا يكنواخت و براق شود سپس از روي حرارت برداريد. يك پيمانه از پودر نارگيل را روي سطح صافي كه با يك قطعه كاغذ روغني پوشانده ايد بريزيد. هر يك از قطعات مربع شكل كيك را ابتدا در روكش شكلاتي فرو ببريد سپس خارج كرده صبر كنيد تا روكش اضافي از آن بچكد و بعد در پودر نارگيل بغلتانيد. اين كار را ادامه دهيد تا تمام كيك ها روكش شوند .
|
|
|