مواد لازم:
آرد: 1250 گرم
روغن جامد: 500 الي 550 گرم
پودر قند: 600 گرم
پودر زنجفيل: 6 قاشق سوپ خوري
پودر قند و پودر پسته: براي تزيين
طرز تهيه:
آرد و روغن را در ظرفي ريخته و ظرف را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا حدي که فقط خامي آرد از بين برود (دقت کنيد آرد زياد تغيير رنگ ندهد) سپس ظرف را از روي حرارت برداشته و پودر قند و پودر زنجفيل را اضافه و خوب مخلوط کنيد، سپس مواد را به ضخامت 2 سانتي متر در سيني آلومينيومي بريزيد و صاف کنيد و به اشکال مختلف قالب بزنيد. آنگاه روي آن ها را با پودر قند و پسته تزيين کنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47