جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد قارچ
-(3 Body) 
سالاد قارچ
Visitor 554
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

قارچ ريز يک دست: 500 گرم
جعفري خرد شده: نصف فنجان
پياز خرد شده: 1 عدد متوسط

مواد لازم براي سس:

روغن زيتون: 6 قاشق سوپ خوري
سير رنده شده يا له شده: 1 حبه
پودر گشنيز: نصف قاشق مرباخوري
پودر کاري: نصف قاشق مرباخوري
آب ليموي تازه: 5 قاشق سوپ خوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه:

دم قارچ ها را بگيريد و پس از شستن آن ها را دو يا چهار قسمت کنيد و با 2 قاشق آب ليمو حدود پنج دقيقه بجوشانيد، سپس آن ها را آبکش کنيد و بگذاريد سرد شود. ظرفي را انتخاب نماييد، آب ليمو، روغن زيتون، سير، پودر گشنيز، کاري و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و روي قارچ ها بريزيد و داخل ظرف مناسبي ريخته، روي سالاد را بپوشانيد و 2 ساعت داخل يخچال استراحت دهيد، سپس سرو کنيد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image