مواد لازم:
قارچ ريز يک دست: 500 گرم
جعفري خرد شده: نصف فنجان
پياز خرد شده: 1 عدد متوسط
مواد لازم براي سس:
روغن زيتون: 6 قاشق سوپ خوري
سير رنده شده يا له شده: 1 حبه
پودر گشنيز: نصف قاشق مرباخوري
پودر کاري: نصف قاشق مرباخوري
آب ليموي تازه: 5 قاشق سوپ خوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
دم قارچ ها را بگيريد و پس از شستن آن ها را دو يا چهار قسمت کنيد و با 2 قاشق آب ليمو حدود پنج دقيقه بجوشانيد، سپس آن ها را آبکش کنيد و بگذاريد سرد شود. ظرفي را انتخاب نماييد، آب ليمو، روغن زيتون، سير، پودر گشنيز، کاري و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و روي قارچ ها بريزيد و داخل ظرف مناسبي ريخته، روي سالاد را بپوشانيد و 2 ساعت داخل يخچال استراحت دهيد، سپس سرو کنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47