مواد لازم:
-برنج مرغوب: يک پيمانه
-نمک:به ميزان لازم
-گشنيز تازه:1/2پيمانه
-آب:2قاشق غذاخوري
-ليموي تازه:يک قاشق غذاخوري روغن زيتون
-سير:يک حبه
-بادام هندي:50گرم(براي تزئين)
خوراک مکمل کباب و غذاهاي گوشتي در ايران يا چلو ساده است يا باقالي پلو. اما مکزيکي ها چلويي دارند که با کباب هاي ايراني خوشمزه است. ترجمه ايراني اش مي شود، برنج ليمويي با گشنيز. اين برنج براي سرو با انواع گوشت و کباب مناسب است و بسيار عطر وطعم مطبوعي دارد.
روش تهيه:
در يک قابلمه متوسط يک ونيم پيمانه آب را به جوش بياوريد. برنج خيس خورده و يک چهارم قاشق مرباخوري نمک را به آن بيافزاييد و در قابلمه را بگذاريد تا آهسته برنج بپزد تا جايي که آب برنج کشيد شده باشدو برنج کاملاً پخته شود.
در حالي که برنج روي گاز است در مخلوط کن روغن و گشنيز و آب ليمو و سير و دو قاشق غذاخوري آب را ميکس کنيد تا به صورت پوره درآيد. اين پوره را با برنج پخته مخلوط کنيد و با چنگال به هم بزنيد تا برنجتان به رنگ سبز خوشرنگي درآيد. مي توانيد کمي بادام هندي خرد کرده و چند عدد بادام هندي درسته براي تزئين اين پلو استفاده کنيد.
منبع: نشريه زندگي ايراني، شماره 3
/س