مواد لازم:
روغن مايع: 1/4 فنجان
کدوي سبز: 6 عدد متوسط
فلفل دلمه اي متوسط قرمز و سبز: 2 عدد
پيازچه ي خرد شده با ساقه ي سبز آن: نصف فنجان
زيتون سبز بدون هسته ورقه شده: نصف فنجان
پودر سير: 1 قاشق مرباخوري
مواد لازم براي تهيه ي سس:
سرکه ي سفيد: 3 قاشق سوپ خوري
روغن زيتون: 2 قاشق سوپ خوري
پودر آويشن: نصف قاشق مرباخوري
شکر: نصف قاشق مرباخوري
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه:
کدو ها را تميز کنيد بشوييد و خشک کنيد و حلقه حلقه ببريد. در يک ماهيتابه روغن مايع داغ کنيد و کدو ها را داخل تابه قرار دهيد؛ به طوري که روغن روي کدو ها را بپوشاند. درب ماهيتابه را ببنديد و حدود 5 الي 7 دقيقه بعد کدو ها را خارج نماييد و اين کار را تکرار کنيد تا تمام کدو ها پخته شود.
حال کدو ها را با پيازچه، زيتون سبز، پودر سير و فلفل سبز و قرمز مخلوط کنيد و در ظرف دلخواه بريزيد. از سسي که از مخلوط سرکه، روغن زيتون، شکر، پودر آويشن، نمک و فلفل درست کرده ايد، روي سالاد بريزيد و ظرف سالاد را حداقل سه ساعت تا يک شب داخل يخچال قرار دهيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47