مواد لازم براي 4 نفر:
سيب قرمز (با پوست): 4 عدد (600 گرم)
آب ليموترش: 60 ميلي ليتر
ساقه ي كرفس (پاك شده): 5 عدد (350 گرم)
گردو ي خشك شده: 120 گرم
روغن زيتون: 2 قاشق غذا خوري
سس مايونز كم چرب: به مقدار دلخواه
چاشني ليمو فلفل براي طعم دادن به سالاد: به مقدار دلخواه
طرز تهيه ي سالاد:
ابتدا سيب ها را شسته و چهار قسمت كرده تا هسته ي آن به راحتي جدا شود، سپس سيب ها را به تكه هاي مربع شکل در آورده و با آب ليمو ترش مخلوط كنيد.
كرفس ها را پاك كرده و آنها را نيز به تكه هاي مربع شکل ( همانند سيب ها) در آوريد.
در آخر تمام مواد را به هم مخلوط مي كنيم و سس مايونز و چاشني ليمو فلفل و روغن زيتون را به آن اضافه مي كنيم و گردو هاي خرد شده را روي آن مي ريزيم.
اين سالاد را مي توانيد با مرغ سرو كرده و ميل نماييد.
منبع: ماهنامه هنر آشپزي شماره 36/خ