جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بجيه
-(1 Body) 
بجيه
Visitor 460
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

آرد لپه (بسن): يك پيمانه
پياز متوسط: يك عدد ، نگيني خرد شده
سير: يك قاشق چايخوري ، رنده شده
زنجبيل: نصف قاشق چايخوري ، رنده شده
گشنيز تازه: يك پيمانه ، خرد شده
فلفل سبز: 3 تا 4 عدد ، خرد شده
پودر زيره سبز: يك قاشق چايخوري
زردچوبه ، فلفل قرمز ، فلفل سياه ، نمك: به ميزان لازم

طرز تهيه :

ابتدا بسن را با آب نيمه گرم خيس كرده رقيق كنيد. سپس تمام مواد ذكر شده را به آن اضافه كرده مخلوط كنيد . بگذاريد براي مدت بيست دقيقه بماند . سپس قاشق قاشق در روغن فراوان بريزيد و سرخ كنيد بعد از سرخ شدن روي حوله كاغذي بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود بعد داخل مايه كري بريزيد ـ كري را سرد هم مي توان خورد.
كري همراه با غذاهاي ديگر نيز خورده مي شود و نوعي چاشني به حساب مي آيد . دهي كي كردي طعم خوبي دارد. دهي به معني ماست است.

نكته :

ـ اين دستور 63 گرم كربوهيدرات ، 25 گرم پروتئين ، 86 گرم چربي و 1126 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره61
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image