مواد لازم براي 2 نفر :
مرغ: 300 گرم
پياز: يك عدد ، ريز خرد شده
هويج كوچك: يك عدد ، ريز خرد شده
كره: به ميزان لازم
فلفل ، نمك: به ميزان لازم
سيب زميني: يك عدد، ريز خرد شده
كلم بروكلي: 150 گرم
آب سرد: 4 پيمانه
قرص عصاره مرغ: يك عدد
شير: نصف پيمانه
طرز تهيه :
مرغ را بي استخوان كرده و ريز خرد كنيد . مرغ ، پياز و هويج را با مقداري كره به همراه فلفل و نمك تفت داده و بعد از آن تمام مواد را داخل قابلمه ريخته و آب سرد را به آن اضافه كنيد تا مواد با حرارت ملايم پخته شود پس از پخته شدن قرص عصاره مرغ را به تدريج داخل مواد حل كنيد . پس از مدت كمي شير را اضافه كرده شعله را خاموش كنيد . سوپ آماده است.
نكته :
1 ـ اين دستور 53 گرم كربوهيدرات ، 50 گرم پروتئين ، 87 گرم چربي و 1116 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ توصيه مي شود سيب زميني و بروكلي را چند دقيقه بعد از موادهاي ديگر به قابلمه اضافه كنيد تا همه مواد هماهنگ پخته شوند.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره61