مواد لازم:
-برگ مو:300گرم
-آب دوغ:دو ليوان سرپر
-پياز:يک عدد بزرگ
-پودر سير:يک قاشق غذاخوري
-برنج پخته شده: يک پيمانه
-گوجه فرنگي:5عدد
-زيتون:10عدد
-سس مايونز:يک قاشق غذاخوري
-کدوي پخته شده:دو عدد رنده شده
-نعناع:5شاخه
-جعفري:12شاخه
-کره:100گرم
-نمک وفلفل:مطابق ذائقه
دلمه برگ مو يکي از غذاهاي پر طرفدار ايراني است. سکنجبين، دلمه برگ مو را خوشمزه مي کند اما مکزيکي ها هم با برگ مو، به همان شکلي که ما وعده غذايي درست مي کنيم، برخورد مي کنند. يعني غذاي دست پيچ درست مي کنند. هر چند که به جاي شيريني، تند است. اگر اين غذا را براي مهمانتان درست کنيد، حتماً حال و هواي مکزيک را کمي حس مي کند.
روش تهيه:
برگ موها را آب پز کنيد. برنجتان را هم آماده کنيد. زيتون و پياز را خرد کنيد. با رنده به جان گوجه فرنگي و کدو بيفتيد. همه مواد را غير از برگ موها و آب مرغ داخل ميکسر بريزيد و آنها را خوب يکدست کنيد. سپس مواد را در تابه بريزيد و يک ليوان آب مرغ را به آنها اضافه کنيد. اجازه دهيد آنقدر مواد بجوشند و حباب بزنند تا مايع غليظ و نسبتاً سفتي داشته باشيد. تا مايع سفت مي شود، برگ موها را پهن کنيد و مايع را در ميان آن بگذاريد. دلمه را به هر طريقي که دوست داشتيد ببنديد و با نظم و انظباط در قابلمه بچينيد. آب مرغ و کره را اضافه کنيد و اجازه دهيد 40 دقيقه زمان حباب زدن مايع بگذرد تا غذاي شما بپزد،پس از آن غذاي شما آماده است.
منبع:نشريه زندگي ايراني، شماره 3
/س