جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش سماق يا سماق قاتق
-(6 Body) 
خورش سماق يا سماق قاتق
Visitor 657
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

روغن: به قدر کافي
پياز متوسط: 3 تا 4 عدد
گوشت گوسفند با استخوان: 750 گرم تا يک کيلو
گوشت گوساله بدون استخوان: نيم کيلو
سماق الک کرده: 2 تا 3 قاشق سوپ خوري
مغز ليمو عماني: 1 تا 1/5 قاشق سوپ خوري
ادويه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين): به قدر لازم
سيب زميني: 3 تا 4 عدد

طرز تهيه:

گوشت ها را به اندازه ي خورشتي خرد کرده و شسته و کنار بگذاريد.
پياز را رنده يا خلال ريز نماييد در تابه ي مناسبي ريخته و سرخ کنيد، سپس گوشت ها را در آن بريزيد تا با پياز سرخ شود. بعد مخلوط گوشت و پياز را در قابلمه (گمج) بريزيد و 1 تا 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد تا گوشت ها پخته شود. سماق را در يک کاسه حاوي مقداري آب که تا يک بند انگشت روي سماق را بگيرد حل کنيد و آب آن را در خورش بريزيد. سپس مغز ليمو عماني، نمک، فلفل و دارچين را در خورش بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد تا خورش به روغن بيفتد. سيب زميني ها را حلقه حلقه بريده و جداگانه در تابه اي سرخ نماييد و در آخر روي گوشت ها بچينيد تا مغز پخت هم بشوند.خورش آماده است.

نکته:

اگر ذائقه ي شما غذا هاي ترش را مي پسندد، حتماً اين غذا را تجربه کنيد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image