مواد لازم:
گوشت گوسفند يا مرغ: 30 گرم (معادل 1 قاشق غذاخوري)
برنج: 10گرم (معادل 1 قاشق غذاخوري)
لپه: 5گرم (معادل1 قاشق غذا خوري)
سبزي(جعفري، گشنيز، شويد): 5گرم (معادل1 قاشق غذاخوري ريزشده)
ماست(هنگام خوردن): 15گرم (معادل 1 قاشق غذاخوري)
كره: 5گرم (معادل نصف قاشق مربا خوري)
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را با پياز بپزيد، بعد از اينکه گوشت کمي پخت، لپه و برنج را اضافه کنيد و با حرارت ملايم بپزيد. در انتها سبزي خرد شده را اضافه کنيد، هر از چند گاهي آنرا به هم زده تا ته نگيرد. وقتي کاملاً پخت و برنج لعاب انداخت از روي حرارت برداريد و کره را به آن اضافه کنيد. هنگام دادن غذا يک قاشق غذا خوري ماست به آش اضافه کنيد.
انرژي | 214 (کالري) | آهن | 2(ميلي گرم) |
پروتئين | 9 (گرم) | کلسيم | 46 (ميلي گرم) |
چربي | 6 (گرم) | ويتامينA | 65 (رتينول اکي والان) |
کربوهيدرات | 31 (گرم) | ويتامينC | 2 (ميلي گرم) |
وزن غذا حدود 170 گرم