مواد لازم:
آرد برنج 10 گرم معادل 1 قاشق غذا خوري پر
شکر 4گرم معادل 1 قاشق مرباخوري
شير 210گرم معادل 1 ليوان
بادام 3 عدد معادل 1 قاشق مرباخوري پودر بادام
طرز تهيه:
ابتدا بادامها را 3 ساعت در آب جوش خيس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر کنيد. پودر بادام را با آرد برنج و شکر و مخلوط کرده و داخل شير(جوشيده شده) بريزيد و روي حرارت ملايم آنرا بهم بزنيد تا به قوام بيايد.
توجه:
مواد لازم براي تهيه فرني بادام کاملاٌ مشابه فرني آرد برنج است که به آن بادام اضافه شده است ارزش غذايي اين دو را با هم مقايسه کنيد.
ارزش غذايي فرني بادام (پخته شده با مقادير فوق):
انرژي | 245(کالري) | آهن | 1(ميلي گرم) |
پروتئين | 4/9(گرم) | کلسيم | 270(ميلي گرم) |
چربي | 6 (گرم) | ويتامينA | 130(رتينول اکي والان) |
کربوهيدرات | 38 (گرم) | ويتامينC | 2(ميلي گرم) |
وزن غذا حدود 150 گرم