ماكاروني از جمله غذاهايي است كه با روش معمول پخت هم سريع درست ميشود.
چه برسد به آنكه آن را در مايكروفر آماده كنيد. البته ماكارونياي كه در اينجا دستور پخت آن را دادهايم – با توجه به آنكه همراه ميگو طبخ ميشود – زمان پختش كمي متفاوتتر از ماكارونيهاي معمولي است.
مواد لازم:
250 گرم ماكاروني رشتهاي 1/5 ليتر يا 6 پيمانه آب جوش يك كيلوگرم ميگو يكچهارم پيمانه روغن مايع گياهي يك عدد فلفل دلمهاي قرمز يكسوم پيمانه يا 50 گرم بادام زميني خردشده 2 قاشق سوپخوري سس شيرين فلفلي يكسوم پيمانه آب ليموترش نصف پيمانه گشنيز خردشده نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
1 – ماكارونيهاي رشتهاي را با دست نصف كنيد. يك ظرف پيركس گود يا هر ظرف ديگري كه امكان قرار گرفتن آن در مايكروفر وجود دارد را آماده كنيد و آب جوش را در آن بريزيد. سپس ماكارونيهاي نصفشده را به آن اضافه كنيد و به مدت 12 دقيقه روي قدرت 100 درصد يا ماكزيمم بپزيد. اگر ماكاروني پس از گذشت اين مدت، همچنان سفت بود و مغزپخت نشده بود، اين زمان را بيشتر كنيد. فقط توجه داشته باشيد كه در طول اين مدت 2بار در مايكروفر را باز كنيد و ماكاروني را در آب هم بزنيد. پس از پخت ماكاروني، ظرف حاوي ماكاروني و آب را از مايكروفر بيرون آوريد و ماكاروني را آبكش كنيد.
2 – حالا ميگوها را پاك كنيد و فقط پوست انتهاي دم آن را باقي بگذاريد. سپس نيمي از روغن را در ظرف گود ديگري - كه مخصوص مايكروفر باشد– بريزيد و ميگوهاي پاكشده، خلال فلفل قرمز و بادامزميني خردشده را به آن اضافه كنيد و بدون در، روي حداقل قدرت مايكروفر، به مدت 5 دقيقه تا زماني كه ميگوها تغيير رنگ پيدا كند، حرارت دهيد. در اين مدت يكبار مواد را هم بزنيد.
3 – پس از اينكه ميگو، فلفل و بادام در روغن تفت داده و پخته شد، ماكاروني و بقيه روغن را همراه آب ليموترش و سس فلفل شيرين به مخلوط اضافه كنيد و مواد را بدون در به مدت 4 دقيقه روي حداكثر قدرت مايكروفر بپزيد؛ يكبار همزدن در اين مدت را از ياد نبريد. در پايان، گشنيز خردشده را با كمي نمك و فلفل به اين مخلوط اضافه كنيد و 2دقيقه ديگر نيز حرارت دهيد. حالا غذا آماده است.
نكته: به جاي سس فلفل شيرين، ميتوانيد يك قاشق رب گوجهفرنگي را در نيم پيمانه آب مخلوط كرده و به غذا اضافه كنيد.
توضيح: اين غذا تقريبا پس از 45 دقيقه آماده خواهد شد