جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش سيب و آلبالو
-(0 Body) 
خورش سيب و آلبالو
Visitor 451
Category: دنياي فن آوري
آشپزي اصيل ايراني با آزيتااسماعيلي
سرو براي 4نفر
مدت پخت: 80دقيقه

مواد لازم:

گوشت مغز ران گوسفند: 500گرم
پياز: 1عدد
آب: 4پيمانه
لپه: 1پيمانه
سيب: 500گرم
آلبالوي هسته گرفته: 500گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روغن: به ميزان لازم

طرز تهيه :

گوشت را به تکه هاي يکدست،به صورت چهارگوش خرد کنيد .درتابه اي کمي روغن را روي حرارت گرم کنيد و گوشت را در آن تفت دهيد و کنار بگذاريد.
پيازرا خرد کنيد و جداگانه تفت دهيد تا طلايي شود.سپس گوشت را به آن اضافه کنيد و حدود 4پيمانه آب بريزيد و در ظرف را ببنديد تا گوشت بپزد .وقتي گوشت نيم پز شد لپه را که ازشب قبل درآب و نمک خيس کرده ايد و بعد درکمي روغن تفت داده ايد به گوشت بيفزاييد .
سيب ها را پوست بکنيد و قاچ قاچ کنيد ودر روغن کمي تفت دهيد .وقتي لپه و گوشت کاملاً پخت. 30دقيقه قبل ازجا افتادن کامل خورش سيب ها را اضافه کنيد و بعد از 10دقيقه آلبالوي هسته گرفته را بريزيد .دقت داشته باشيد که لپه حتماً پخته باشد و بعد آلبالو را بريزيد زيرا درغيراين صورت با افزودن آلبالو ديگرلپه نخواهد پخت.
سپس نمک و فلفل خورش را اندازه کنيدو وقتي خورش کاملاً جا افتاد آن را ازروي حرارت برداريد .

منبع: مجله سرآشپز - شماره21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image