آشپزي اصيل ايراني با آزيتااسماعيلي
سرو براي 4نفر
مدت پخت: 80دقيقه
مواد لازم:
گوشت مغز ران گوسفند: 500گرم
پياز: 1عدد
آب: 4پيمانه
لپه: 1پيمانه
سيب: 500گرم
آلبالوي هسته گرفته: 500گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روغن: به ميزان لازم
طرز تهيه :
گوشت را به تکه هاي يکدست،به صورت چهارگوش خرد کنيد .درتابه اي کمي روغن را روي حرارت گرم کنيد و گوشت را در آن تفت دهيد و کنار بگذاريد.
پيازرا خرد کنيد و جداگانه تفت دهيد تا طلايي شود.سپس گوشت را به آن اضافه کنيد و حدود 4پيمانه آب بريزيد و در ظرف را ببنديد تا گوشت بپزد .وقتي گوشت نيم پز شد لپه را که ازشب قبل درآب و نمک خيس کرده ايد و بعد درکمي روغن تفت داده ايد به گوشت بيفزاييد .
سيب ها را پوست بکنيد و قاچ قاچ کنيد ودر روغن کمي تفت دهيد .وقتي لپه و گوشت کاملاً پخت. 30دقيقه قبل ازجا افتادن کامل خورش سيب ها را اضافه کنيد و بعد از 10دقيقه آلبالوي هسته گرفته را بريزيد .دقت داشته باشيد که لپه حتماً پخته باشد و بعد آلبالو را بريزيد زيرا درغيراين صورت با افزودن آلبالو ديگرلپه نخواهد پخت.
سپس نمک و فلفل خورش را اندازه کنيدو وقتي خورش کاملاً جا افتاد آن را ازروي حرارت برداريد .
منبع: مجله سرآشپز - شماره21